Save the date! Conferentie Ik ben van mij

donderdag 6 juli, 2017

Hoe kun je jongeren weerbaar maken op seksueel gebied en grensoverschrijdend gedrag voorkomen? Tijdens deze conferentie staat ‘Ik ben van mij!’ centraal. ‘Ik ben van mij’ komt voort uit WE CAN Young. 15 gemeenten hebben hier de afgelopen vijf jaar mee gewerkt.

Met zelf bedachte acties gaan jongeren binnen WE CAN Young zelf aan de slag met seksuele wensen en grenzen. De conferentie is bedoeld voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Van jongerenwerkers en sociale professionals tot gemeenteambtenaren, wethouders en intern begeleiders, zorgcoördinatoren, schooldirecteuren en docenten.

Het wordt een creatieve en interactieve dag! Bezoekers gaan zoveel mogelijk zelf aan de slag om het succes van ‘Ik ben van mij’ zelf te ervaren. Jongeren spelen een hoofdrol: met een rap op het podium, bij de workshops, als ambassadeur tijdens de lunch en borrel. Je gaat naar huis vol inspiratie en kennis over het voorkomen van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Wat is er te doen?

  • Talks
  • Workshops (bijv. over de seksregels en sexting)
  • Wall of fame
  • Discussietafels
  • Paneldiscussies .

 

Download de uitnodiging. Ga naar www.ikbenvanmij.nl.