Wie A zegt moet ook B zeggen
Iemand het bed inpraten moet kunnen
Mijn lijf is van mij

WE CAN Young is een campagne met een duidelijk doel: dat jongeren respectvol met elkaar omgaan en zich bewust zijn van grenzen als het gaat om seks en relaties.

Waarom is dat belangrijk? Omdat jongens en meisjes wel gelijkwaardig zijn, maar niet hetzelfde. Dat kan leiden tot vervelende situaties. Wanneer er in een relatie sprake is van machtsverschil en dit ook misbruikt wordt, is dat een probleem. Dit misbruiken van het verschil tussen mannen en vrouwen noemen we genderongelijkheid.

WE CAN Young gaat ook over stereotype beelden die zowel over mannen, vrouwen, jongens als meisjes bestaan. In deze campagne dagen wij jou uit om een actie te bedenken, (bijna) alles kan, als jij het maar leuk vindt. Houd je van fotograferen, maak een fotocollage. Vind je het leuk om te dansen, zet een flashmob in elkaar. Optreden in Dynamo, je eigen buurt volplakken met posters, noem maar op! Niets is te gek. Wij zorgen er dan voor dat jouw actie ook echt wordt uitgevoerd. Heb jij al een te gek idee, word dan changemaker!  

Blok links: 

Heb je vragen?!
Wil je ook meedoen?!
Heb je een gave actie bedacht?!

Neem contact op met Mieke: m.hendrikx@dynamojeugdwerk.nl

Kijk ook op onze facebook: www.facebook.com/wecanyoungeindhoven

of instagram: www.instagram.com/wecanyoungeindhoven

Blok rechts: 

Vijftien gemeenten doen mee met WE CAN Young mee: Arnhem, Zwolle, Den Haag, Breda, Almere, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Delft, Amsterdam, Alkmaar, Apeldoorn, Leiden, Helmond en Tilburg.

WE CAN Young maakt deel uit van de wereldwijde campagne 'WE CAN end all violence against women'. Word ook changemaker! Kom in actie en zorg voor bewustwording en activiteiten. Zo lever je een bijdrage aan het tegengaan van ongelijkheid tussen mannen en vrouwen en jongens en meiden.

Luchtballonnen

Hier is die dan... De aftermovie van ons avontuur in de lucht! 

 

6 luchtballonnen gingen de lucht in in de zomer van 2015. Wat was het bijzonder om op deze unieke...

Inhoud syndiceren